Alpha is een eenmanszaak gespecialiseerd in het maken van onderkleding op maat voor het creëren van een platte borstkast.
Deze kleding is bedoeld voor het verminderen van het gevoel van genderdysforie onder vrouw-tot-man transgenders.

Alpha shapewear binders worden handmatig gemaakt volgens de afmetingen ingevuld door de klant.
Elke bestelling word apart gemaakt. Het voordeel daarvan is dat de binder speciaal voor jou word gemaakt en niet voor een standaard maat.
 
Bij standaard maten zoals EU36 en EU38 verschillen de afmetingen steeds 4cm van elkaar, en bij S/M/L is dat nog meer. Voor een compressie kleding stuk is dat verschil heel groot en kan dat veel uitmaken. Niet alleen in hoe goed het werkt en eruit ziet maar ook in comfort.

Stel dat je een paar schoenen draagt dat een maat te klein is, of the groot. Je kunt er in lopen, maar je voeten beginnen al snel zeer te doen en je kunt er niet de hele dag op lopen. Bij een binder werkt dat op een vergelijkbare manier.
 
Met een op maat gemaakte binder heb je beste compressie voor een platte borstkas, zonder je oncomfortabel te voelen.

 

Begin van Alpha Shapewear

Toen ik begon met het dragen van binders, kon ik geen binder vinden die mij goed pastte én het resultaat bood wat ik wilde.
Het was altijd te groot of the klein of had een vreemde pasvorm.

Het zou nog een lange tijd duren voor ik in aanmerking zou komen voor een mastectomie en ik weigerde het erbij neer te leggen en iets moeten dragen dat niet goed past en mij nog onzekerder deed voelen. Ik had al een opleiding in maatkleding gevolgd dus besloot ik het zelf te proberen.
Na het maken van meerdere prototypes en materiaal opties had ik de beste versie gevonden die precies deed wat ik wilde; een platte borstkast en goede pasvorm. Hierna besloot ik dit te gaan delen door Alpha Shapewear te starten. Omdat ik vind dat iedereen het verdiend om beter in hun eigen vel te zitten.

© 2018 - 2020 ALPHA Shapewear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel