De uiteindelijke maat van de binder word o.a. berekend door de verzamelde feedback en resultaten van voorgaande tevreden klanten met een overeenkomstige maat. Ik heb inmiddels een grote database ter referentie. Maar elk lichaam is uniek, en de juiste maat is ook afhankelijk van de verhouding tussen lichaamsvet en borstklier. En dat is iets wat je niet van alleen afmetingen kunt af lezen.

Mocht de maat van je binder niet naar wens zijn stuur dan een mailtje naar info@alphashapewear.nl en gebruik deze 4 punten:

 Omschrijf het probleem.

Meet jezelf opnieuw en check de maten met de maten van je bestelling.

Maak een foto waarbij je de binder aan hebt, van de voorkant en zijkant.

Voor het maken van aanpassingen betekent het bijna altijd dat ik een volledig nieuw exemplaar voor je moet maken (dit i.v.m. de constructie). Hiervoor vraag ik geen betaling, wél vraag ik of je de verzendkosten voor de nieuwe zending wilt vergoeden.
Nadat ik de binder terug heb ontvangen* en de verzendkosten zijn betaald zal ik een nieuw exemplaar maken aan de hand van je omschrijving en ons overleg.
*De geretourneerde binder zal niet worden doorverkocht. Het is gemaakt naar specifieke maten en zal een ander niet passen zoals hij is bedoeld.

© 2018 - 2020 ALPHA Shapewear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel