Hier vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen, staat je vraag er niet bij stuur een mailtje!
info@alphashapewear.nl

 

Wat maakt Alpha anders dan andere merken?
Alpha werkt met exacte maten van klanten en niet met standaard maattabellen.
Voor het opstarten van Alpha Shapewear begon ik met het dragen van binders. Ik kon de juiste maat niet vinden, de enige suggestie die ik kreeg was dat ik dan maar een maat groter moest nemen. Waardoor juist alle compressie verloren ging.
Omdat het nog een lange weg te gaan was voor ik in aanmerking zou komen voor een mastectomie en ik weigerde het in de tussentijd te moeten doen met iets dat niet past en mij onzeker maakt, besloot ik het zelf te gaan oplossen.
Na het maken van meerdere prototypes en materiaal opties had ik de beste versie gevonden die precies deed wat ik wilde. Hierna besloot ik dit te gaan delen door Alpha Shapewear te starten want ik vind dat iedereen het verdiend om beter in eigen vel te zitten.

Wat als mijn binder niet goed zit?
Mocht je niet tevreden zijn over de maat, neem dan altijd contact op via email. Heb je graag een kleinere/grotere maat of heb je andere wensen dan kun je de binder in overleg terug sturen. Meestal kan ik aan de hand van een aantal vragen en een foto zien wat er aangepast kan worden. Meer informatie over retourneren lees je hier.

Hoelang duurt het voor mijn bestelling er is?
Wanneer je bestelling is geplaatst, dan moet je even geduld hebben voor je bestelling klaar is om verzonden te worden.  De binders worden op maat vervaardigd en dus pas gemaakt als de bestelling geplaatst is. De geschatte levertijd bedraagt doorgaans 5 - 10 werkdagen.
Kwaliteit leveren is belangrijk en vergt de nodige tijd en aandacht!

Wanneer je bestelling verstuurd is ontvang je een notificatie. Zendingen binnen Nederland kosten meestal 1 á 2 dagen voor ontvangst.

Hoe ziet mijn pakketje eruit? Staat er Alpha Shapewear op?
Je bestelling wordt verpakt in een witte plastic envelop met verzendlabel. Op het verzendlabel staat geen bedrijfsnaam en de inhoud wordt niet genoemd. De afzender is een normaal huisadres.

Kan ik een binder dragen bij het sporten/zwemmen?
Een binder dragen met sporten raad ik af. Je moet normaal adem kunnen halen als je een binder draagt, maar in het geval van sporten moet je vaker en dieper adem halen dan normaal en dan kan het toch te benauwd gaan voelen.
Dus voor je eigen plezier en prestaties is het beter geen binder te dragen.

Zwemmen met een binder in een zwembad met chloor is niet goed voor de duurzaamheid van een binder. Chloor is schadelijk voor het materiaal van de stof, zwemmen in natuur water zou in principe wel kunnen.

Is er de mogelijkheid om langs te komen?
Alpha Shapewear heeft geen winkel adres maar is altijd bereikbaar via de email!

© 2018 - 2020 ALPHA Shapewear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel