Alpha shapewear binders worden handmatig gemaakt volgens de afmetingen ingevuld door de klant.
Daardoor is de prijs anders dan dat een confectie bedrijf bied. Zij kunnen een lage prijs bieden omdat ze in grote getallen standaard maten laten maken bij een naaiatelier.

Alpha is een eenmanszaak. Elke order word apart gemaakt. Het voordeel daarvan is dat de binder speciaal voor jou word gemaakt en niet voor een standaard maat.
 
Bij standaard maten zoals EU36 en EU38 verschillen de afmetingen steeds 4cm van elkaar, en bij S/M/L is dat nog meer. Voor een compressie kleding stuk is dat verschil heel groot en kan dat veel uitmaken. Niet alleen in hoe goed het werkt en eruit ziet maar ook in comfort.

Stel dat je een paar schoenen draagt dat een maat te klein is, of the groot. Je kunt er in lopen, maar je voeten beginnen al snel zeer te doen en je kunt er niet de hele dag op lopen. Bij een binder werkt dat op een vergelijkbare manier.
 
Met een op maat gemaakte binder heb je beste compressie voor een platte borstkas, zonder je oncomfortabel te voelen.

Het maken van een binder is tijd intensief. Niet alleen omdat het op maat gemaakt word maar ook omdat de stretch stof veel voorbereidende stappen vereist om een net resultaat te krijgen. Elke binder kost zo’n 6uur om te maken. Inbegrepen in de prijs zijn ook de kosten van materiaal, verpakking, naaimachines, website, boekhouding en belasting.

 

© 2018 - 2020 ALPHA Shapewear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel